MENÜ
 • Havas Henrik legyőzte a halálos kórt

  Az ismert tévés személyiség nehéz időszakon van túl, de most ismét gőzerővel dolgozik. Arról mesélt, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.

  Havas Henrik még december közepén esett át egy súlyos operáción, ugyanis az orvosok vastagbélrákot állapítottak meg nála. Havas megdöbbentően sokat fogyott, állítása szerint még nem érzi magát százszázalékosnak, de ettől függetlenül töretlenül a jövőre koncentrál.

  “A műtét következtében tizenöt kilót fogytam, és hét kilót már sikerült visszaszednem. Bízom benne, hogy hamarosan visszanyerem a versenysúlyomat” – árulta el Havas, aki már hódol kedvenc sportjának, a tenisznek és a munkába is belevetette magát.

  “Bár már két éve nyugdíjas vagyok, szerintem még soha életemben nem dolgoztam ennyit, mint most. Két könyvet írok egyszerre, és elvállaltam a vendégzsűritag szerepét A címlaplány című műsorban. Izgatottan várom, hogy együtt dolgozhassak a lányokkal. Az első adásban látottak és a képek alapján úgy vélem, mind a kilencen rendkívül érdekes személyiségek, ezért egy olyan feladattal készülök számukra, ahol nem a szépségükre, sokkal inkább az eszükre lesz szükségük” – árulta el a neves tévés-újságíró.

  Forrás: stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon