MENÜ
 • Hatmillióért pornózna Veronika?

  A ValóVilág egykori játékosa ennyit kért felnőttfilmes szerepléséért, de állítólag csak azért, hogy lerázzák a producert.

  Tomor András pornófilmes producert még korábban tett ajánlatot Veronikának, mielőtt visszaköltöztek volna a kiesett játékosok a villába. Akkor meg is egyeztek: Veronika hatszázezres ajánlatott kapott egy szereplésért, amit elfogadott. Aztán Vera pornóbotrányától lett hangos a villa, és Veronika élesen bírálta villatársát. Közben „jobb” belátásra tért, én a hatszázezret túl kevésnek találta. Veronika szerint ennyit nem ér meg, hogy felvétel készüljön róla. Persze Alekosz és Cristofel ágyában nem volt ilyen szégyellős.

  „Miután kijött a villából, úgy gondolta, hogy túl nagy sztár lett, rögtön hatmilliót kért és kikötötte azt is, hogy Cristofellel szerepelne” – árulta el Tomor, aki ennyit nem fizetne a celebpárért, így megállapodás sem született.

  Veronika is megszólalt az esettel kapcsolatban, ő cselként állította be a hatmilliós ajánlatot.

  „Valóban tett nekem Tomor ilyen ajánlatot, s arról is beszéltünk, mennyiért érné meg a forgatás. Crisnek is mindent elmondtam, de végül úgy döntöttünk, nem vállaljuk el. A hatmillióról szóló SMS-t Cris tanácsára írtam, mert tudtuk, ennyit úgysem tud kifizetni, s így akartuk lerázni. Ő viszont ezek után sem hagyott békén, napjában ötvenszer felhívott, én már a telefont sem vettem fel neki.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon