MENÜ
 • Hátba támadta anyját a kisoroszlán – fotó

  Jöjjön egy újabba adag cukiság vasárnap délutánra: az unatkozó oroszlánkölyök anyjával szórakozik, jobb játszópajtás híján.

  A kenyai Masai Mara vadas parkban kapták lencsevégre, amint alaposan próbára tette anyja türelmét egyik oroszlánkölyök. Szerencsére nem  fajult el a tréfa, csupán egy cuki fotót eredményezett.

  A pillanatképe pont az a mozzanat látható, amint az unatkozó apróság hátba támadja anyját, és hatalmasat harap a hátába. A nőstény “arckifejezéséből” meg szájmozdulatából pedig arra következtethetünk, hogy nem éppen volt játékos kedvében, sőt, mondhatni nem örült kis utódja meglepijének.

  “Szerencsére alacsony a fű, ezért nagyon könnyű fényképezni itt az állatokat” – szerénykedett a fiatal dél-afrikai természet fotós, Mark Dumbleton.  “Imádom figyelni őket, főleg az oroszlánokat, persze erős objektívvel tisztes távolságból. Most különösen szerencsém volt, mert a gyerkőc egy ideje már piszkálta az anyját, és tudtam, hogy nem sokáig fogja tűrni. De ahhoz képest, mekkora fájdalmat okozott neki, a nősténynek a szeme sem rebbent. A támadás után tovább lustálkodott, és csak néha mordult rá legrakoncátlanabb kölykére.”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon