MENÜ
 • Hátára szerelt hűtővel futja körbe az országot a férfi

  40 maratont fut le 40 nap alatt egy A 49 éves férfi, ráadásul 42 kilós súlyt cipelve. Rákbetegek számára gyűjt adományokat, hiszen ők vele ellentétben nem tehetik le terhüket.

  Tony Phoenix-Morrison valószínűleg akkor is sztár lesz, ha nem tudja teljesíteni a brutális vállalkozást. Az ötvenhez közelítő férfi 1700 kilométert tervez lefutni, minderre 40 napja lesz, napi 7 órás futással számol.

  Futásával a rákkutatással foglalkozó Robby Robson Alapítványnak szeretne adományokat gyűjteni. “Nem mondanám, hogy félek, inkább csak óvatos vagyok. A hegyek és a dombok nagyon kemények lesznek, de a rákosokkal ellentétben én letehetem a súlyomat. A rák ledönt a lábadról. Futásom tisztelgés mindazok előtt, akiknek minden napjuk erről a kórról szól” – meséli a Mirrornak az extrém vállalkozásra készülő férfi, aki szombaton, Skóciából indul az embert próbáló kalandra.

  A néggyermekes, kétunokás Tony Phoenix Morrison a hátára fogja akasztani a 42 és fél kilós, sárga hűtőszekrényt, így vág neki a valószínűleg egyedülálló vállalkozásnak.

  Ajánló

  Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

  Ellie Goulding a Balatonnál ad koncertet

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei