MENÜ
 • Hatalmasat égett az X Factor

  Botrány tört ki az angol X Factor körül, miután kiderült, hogy a One Direction élő fellépése már egy hónapja fel volt véve.

  Kemény leszidásban részesültek az angol X Factor főnökei, miután félrevezették a show nézőit, állítva, hogy a 1D élőben énekelte el legújabb slágerét. Közben viszont kiderült, hogy a fiúk még a stúdió közelében sem voltak. Sőt, az országban sem. Sőt, a kontinensen sem. Hanem leginkább Los Angelesben. Mint utólag kiderült, a srácok fellépését még októberben vették fel.

  A probléma leginkább az volt a vezetők szerint, hogy a fellépés valóban úgy volt felkonferálva, mintha élő lenne. A műsorvezető mikor felkonferálta a csapatot – még valóban élő adásban – még a színpadra is mutatott, és a kiírás is azt mutatta, hogy valóban minden élőben, Londonból van közvetítve a dal.

  Kár, hogy közben néhány paparazzi fotó éppen az internetre került, amin a fiúk Los Angeles utcáin múlatták az időt.

  A Little Thingst október 30-án vették fel. A műsorvezető azzal védekezett, hogy ő sose mondta azt, hogy ez valóban élő. Igaz, az ellenkezőjét sem.

  Miután a rajongók már egyenesen csalásnak nevezték az egész műsort, az X Factor hivatalos közleményt adott ki, beismerve a bakit:

  “A One Direction fellépése valóban előre felvett volt, hiszen a hétvégén nem tartózkodtak az országban. Az X Factor úgy tett, mintha élő lenne, de a műsor sosem próbálta azt a látszatot nyújtani, mintha előre fel lenne véve a fellépés.”

  Önellentmondás?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon