MENÜ
 • Hatalmas változások az Éden Hotelben

  Váratlan hír és egy új fiú érkezett

  Miután a legutóbbi párválasztó eredményeként Adrienn távozott az Éden Hotelből, a hétfői adásban a lakók pihenésének egy levél vetett véget, amely rossz hírt közölt velük: a következő ceremónián teljes párcserére kerül sor, valamint minden fiúnak meg kellett neveznie egyvalakit, aki nem állhat be jelenlegi társa mögé.

  Döntéseik meghozására fél óra állt rendelkezésükre, majd a többiekkel is meg kellett osztaniuk párjukkal való tanakodásuk eredményét. Először Bence szólalt meg, aki elmondta, nem szeretné, ha Peti alkotna egy párt Tinával, majd Gyula közölte elhatározását, és szintén őt választotta, amivel azonban Laura nem értett egyet. Loki és Barbara Gábort tették tiltólistára, ugyanis úgy érezték, a lány nem lenne mellette teljes biztonságban, Gábor pedig Mariannára bízta a döntést, aki Lokit nem látná szívesen maga mögött. A sort Peti zárta, aki Gábort nevezte meg, így az ő választása pénteken már egészen biztosan nem eshet Orsira.

  edengeri

  Nem sokkal ezt követően megérkezett a legújabb lakó, a 22 éves, színészként dolgozó Geri, aki a főnyereményen kívül elsősorban a társaság, a kalandvágy, valamint a tenger miatt jött a hotelbe. Úgy véli, a lányokkal általában sokkal könnyebben szót ért, de nem szeretne szerelembe esni a versenyben.

  A fiút Krisztián kísérte be, aki bejelentette, Geri a harmadik széria utolsó új beköltözője, amit az öt lány örömmel fogadott, ugyanis ez azt jelentette, hogy a jelenleg bent lévő női játékosok már biztos finalisták, egy fiúnak azonban értelemszerűen távoznia kell, majd a jövőhét folyamán a hotelt egymás után hagyják majd el a játékosok, a végső döntőben pedig már csak egy pár állhat.

  A nap Gyula és Loki szövetkezésével zárult – Barbara jelenlegi párja elmondta, szeretné elhárítani az akadályt, amely Peti és Marianna személyében áll az útjukban, és a fiú, akit nem sokkal korábban Petit bölcs, okos embernek nevezte, egyetértett tervével.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon