MENÜ
 • Hatalmas sztárparádéval nyitott meg a Budafcknpest

  Fluor Tomi, Iszak Eszti és Ganxsta Zolee azonnal beleszerettek az új kollekcióba

  Hazánk hírességei egy helyen gyűltek össze június elsején: a Budafcknpest store, a BP Shop legújabb üzlete a Budapest szívében. A bolt hatalmas sztárparádéval és privát partival nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A rendezvényen megjelent többek közt Fluor Tomi és Diaz, a Wellhello frontemberei, Iszak Eszti, Cinthya Dictator, Lakatos Márk, Epres Panni és Ganxsta Zolee is, a hírességek azonnal beleszerettek az új kollekcióba.  

  A hiphop szcéna után mára az egész várost meghódította a BP Shop lokálpatrióta ihletésű, vonulata, a Budafcknpest. „Attól függetlenül, hogy a saját márkámnak és az egyéni stílusomnak legtöbbször a nőies darabok képezik az alapját, szeretek lezserebben, sportosan is öltözködni. Imádom a változatosságot és a kiegészítőket; napszemüvegeket, baseball sapkákat, fullcapeket. Tervezőként rengeteg fantáziát látok a márkában és az új kollekcióban, egy-egy hétköznapi, vagy akár csajos szettbe is nagyon jól bele lehet illeszteni a Budafcknpest darabokat.” – mondta el Iszak Eszti, aki maga is tervező, nemrég dobta piacra első kollekcióját.

  Ganxsta Zolee is mesélt a márkához fűződő viszonyáról. „Évekkel ez előtt keresett meg a BP Shop egyik alapítója, hogy dolgozzunk együtt. Abszolút átjött a srácok és a márka által képviselt lokálpatrióta életérzés – régen voltak az LA és a NY sapkák aztán berobbant a BP. Hihetetlenül jó és ütős ötlet, nagyon örülök, hogy ilyen menő lett a brand. Egyébként kislányommal elterveztük, hogy éjszaka visszajövünk símaszkban és kiraboljuk a boltot!”- mesélte nevetve Ganxta Zolee aki a kislányával Zoeval vett részt az eseményen.

  A Wellhello zenekar egyik frontembere, Fluor Tomi szintén nagy rajongója a brandnek. „Jó, hogy Európának meg tudjuk mutatni a budapestiséget, hogy mi is ide tartozunk – a BP Shop egyértelműen a nyugatos értékeket képviseli. Magyarországon már hihetetlenül népszerű a márka, és nem csak a fővárosban, Székesfehérváron a kishúgom is keresi. Valahogy megjelenik benne a szabadság, ami számunkra nagyon fontos érték. Büszke vagyok rá, hogy ezzel a márkával az egész világnak üzenhetjük, hogy Magyarország egy igazi buliszíntér, itt rengeteg a látnivaló, és ide tényleg érdemes eljönni”

  A fiatal fotóművész, Cinthya Dictator is eljött a megnyitóra. „Szimpatikus, hogy olyan tehetséges tervezőkkel dolgoznak együtt, akik osztálytársaim, évfolyamtársaim voltak – jó látni, hogy van olyan márka, aminek az alapítói az én kortársaimat foglalkoztatják itt Magyarországon. A Budafcknpest cuccok, ahogy egyre gyakrabban tűnek fel a városban – turistákon és helyieken egyaránt – menővé és fiatallá teszik a várost. Jó, hogy a Budapest felirat végre kitört a régi szuvenírboltokból, és túlnőtt az ócska hűtőmágneseken. így, ha idejön egy külföldi, akkor érzi, hogy itt van szabadság – én is úgy érzem, ez az egész a szabadságot is jelképezi.”- mondta el véleményét Cinthya.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon