MENÜ
 • Hatalmas melleivel próbálta megölni a férfit

  Furcsa váddal fordult a rendőrséghez egy német férfi. Azt állította, hogy barátnője végezni akart vele, méghozzá a melleivel!

  A 34 éves Tim átlagos férfi a maga 180 centis magasságával és 80 kilójával. Ehhez képest barátnője, a 33 éves Franziska, alacsonyabb a férfinál, de 20 kilóval nehezebb is. Szerelmük azért ért véget, mert a férfi szerint a nő meg akarta őt ölni szex közben, méghozzá a melleivel.

  “Az aktus után meztelenül ült rajtam. A melleit csókolgattam, amikor váratlanul a kebléhez nyomta a fejem. Nem kaptam levegőt, már lilultam, amikor minden erőmet összeszedve lelöktem magamról és átrohantam a szomszédba” – mesélte Tim.

  A Bild című lap beszámolója szerint a pár négy évvel ezelőtt ismerkedett meg, szerelem volt első látásra. Tim ügyvédi karrierje felfelé ívelt, Franziskának azonban nem volt munkája és a lány ezt nehezen viselte.

  “Meg akart ölni, ebben biztos vagyok. Ezt el is ismerte nekem, igaz, csak telefonon keresztül. Állítása szerint a lehető legszebb halált szánta nekem, de azt nem tudom, miért” – nyilatkozta Tim a német lap újságírójának. Franziska tagadja a vádakat. Hogy pontosan mi történt, a bíróságon dől el.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon