MENÜ
 • Hatalmas botrány a Miss Hungary szervezője körül

  Hatalmas botrányt kavart egy magát Ginának nevező nő és további öt társának vallomása Répás Lajos modellközvetítő ellen, aki a Miss Hungary című szépségversenyt is megrendezte.

  – Senki nem fogja elhinni nekem azt a tv-ben, hogy azért mentem föl, mert nem tudtam, hogy most nem a különböző üzletláncokban lesz sajtkóstoltatás és joghurtnyalogatás, hanem itt nyilván valamilyen kőkemény escort munkáról lesz szó. És megmutatta a gépen, hogy milyen lányok hol lettek az ő segítségével szépségkirálynők. Mondta, hogy az ő segítségével tényleg akármi lehet belőlem, egy jó celeb pasit is össze lehet szedni.  Megmutattam a tehetségemet, legalábbis egy részét, de hát nyilvánvaló, hogy intim kapcsolat volt akkor, abban az öt percben közöttünk. Nem teljes mértékig, de átadtam magam és a testem. És akkor megtörtént az a dolog, és még adott is pénzt. Igazából úgy éreztem, hogy ez teljesen korrekt volt. Később e-mailben küldtem neki képeket- mondta el a Tv2 aktív című műsorában a magát Ginának nevező nő.

  -Ügyfelem nemcsak szépségversenyek, de fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott. Jövedelme ezekből a legális munkából kapott jutalékból származott – mondta Dr. Ruttner György, aki most Répás Lajost védi. – A hoszteszek tevékenységével, hogy kivel mennek haza, vagy szórakozni magánemberként, szerződött munkájuk tisztességes elvégzése után, sajnos nem tudott beleszólni. Akad néhány lány, aki – vagy mellőzöttségből, vagy tartozás miatt – haragszik rá, viszont rengetegen kiállnak mellette – mondta el az ügyvéd.

  A botrányban Répás Lajos lánya is nyilatkozott, aki elmondta, az ágy csak apja beteg térdei miatt volt az ügynökség területén. -Tudtunk az ágyról, amiről most azt állítják, hogy „szereposztó dívány volt”. Apu beteg térdei miatt – műtétre vár – gyakran le kellett feküdnie, felpolcolnia a lábait. Rengeteget dolgozott, napi 12–14 órákat, előfordult, hogy itt aludt. Ismerem az édesapámat, nem olyan típus, aki kikezdene a lányokkal, és ők sem férfiként tekintettek rá, hanem mint egy gondoskodó családtagra: Papa macinak is hívták.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon