MENÜ
 • Hat évet vártak a lottó főnyereményük beváltására

  Nem akartak a hirtelen jött pénz csapdájába esni.

  Egy new york-i testvérpár még hat évvel ezelőtt nyerte meg a lottó főnyereményt. A szelvényt akkor szüleik üzletében vették és tudatában is voltak annak, milyen összeg ütötte markukat, mégsem rohantak azonnal beváltani a nyereményt.

  A 34 éves Andy Ashkar töltötte ki a nyerő számokat és miután kiderült, hogy milyen szerencse érte, úgy döntött, megosztja azt testvérével, a 36 éves Camillus-szal. A testvérpár azonban úgy döntött, vár egy kicsit és eltervezi pontosan, mihez kezdenek a nyereménnyel. Mindketten úgy hitték, az lesz a legjobb, ha nem hagyják, hogy a nagy összeg befolyásolja életüket. Az elmúlt években tehát saját kisboltot nyitottak, tisztességes megélhetést teremtettek maguknak, családot alapítottak.

  Most azonban, amikor már csak pár nap volt hátra addig, hogy lejárjon az összeg felvételére meghatározott idő, jelentkeztek nyereményükért. A pontos összegről nincsenek információk, az azonban biztos, hogy a testvérek legnagyobb részét karitatív célokra áldozták és önmaguknak csak annyit tartottak meg, amely a családi hátterüket fedezi. Ennek ellenére nem adták fel munkájukat és eddigi életvitelüket sem, hiszen szerintük az a legfontosabb, hogy olyan emberek maradhassanak, amilyenek eddig voltak.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon