MENÜ
 • Hat éves gyerekek az arénában

  Szomorú, de sajnos igaz. Hat éves gyerekeket, köztük számos lányt kényszerítenek Thaiföldön arra, hogy gazdag turisták szórakoztatására verekedjenek egymással.

  Természetesen fogadni is lehet a harcok kimenetelére, ráadásul a gazdag külföldiek megrögzött célja minél több pénzt fordítani erre. Úgy tűnik, jól megy az “üzlet”, ugyanis a legtöbb thai üdülővárosban már külön erre kialakítottak különböző arénákat. Itt ütik, verik, rúgják egymást a gyerekek, boxkesztyűben. Sokan közülük sajnos nem ússzák meg kisebb zúzódásokkal, hanem törött csontokkal, vagy agykárosodással kerülnek ki a küzdőtérről. Sőt, volt aki életét vesztette a harcban – írja a Sun brit napilap.

  A botrányos meccsekre egy amerikai filmes hívta fel a figyelmet. Todd Kellstein legalább 300 ilyen küzdelmet végignézett, amikor hasonló témájú, „Buffalo Girls” című filmjét forgatta a Távol-Keleten. “Borzalmas volt. A turisták végignézték, ahogy ezek a kicsi gyerekek ütlegelik egymást a pénzükért. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen brutalitást fogok látni” – nyilatkozta a filmes a lapnak. – “A kis harcosok meglepően edzettek és ügyesek, de gyakorlatilag minden védőfelszerelés nélkül csépelik egymást. Arra tanítják őket, hogy ne irgalmazzanak senkinek, és akkor is üssék ellenfelüket, ha az már eszméletlenül fekszik a földön” – tette hozzá.

  Kezdetekben csak a városoktól távol eső térségekben rendeztek viadalokat, de ugye a bevételért mindent… ezért mára szinte mindenütt elkezdtek hasonló arénákat felhúzni. A bordélyházak ugyanis rájöttek, hogy így sokkal könnyebb a környékre csalogatni a turistákat, akik az ő szolgáltatásaikat is igénybe veszik a meccsek után.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon