MENÜ
 • Hat év után tért haza házi kedvencük

  Hiába keresték éveken át Charliet, a cicájukat, Ade és Jo már kezdték feladni a reményt. Azonban amikor legkevésbé sem számítottak rá, a macska -hat évvel öregebben és kissé lefogyva ugyan - szembement velük az utcán!

  Jo és Ade Haigh fekete-fehér foltos, tüneményes kedvence, Charlie cica kereken hat évvel ezelőtt tűnt el valahol Hampshire-ben, kilencéves korában. A házaspár kétségbeesve kereste az állatot, gyakorlatilag minden követ megmozgattak, hogy a cica előkerüljön.

  “Kiplakátoztuk a környéket, az összes állatorvosi rendelőt, de hiába” – emlékezett vissza Ade, miközben boldogan ölelte magához Charlie-t. – “Aztán a minap, amikor sétáltam, egyszer csak megpillantottam egy cicát, aki nagyon hasonlított az én elkóborolt drágámhoz. Valamivel soványabb volt, mint régen, de amikor a nevén szólítottam, úgy nyargalt felém, mintha puskából lőtték volna ki! Tudtam, hogy nem lehet más, csak a mi Charlie-nk, ráadásul a nyakában levő mikrocsip is bebizonyította. Amikor a csipes vizsgálat száz százalékosan kimutatta, hogy ő az, elsírtuk magunkat örömünkben” – részletezte a boldog házaspár, aki időközben szert tett két kutyusra és egy másik macskára is, a nyugdíjas korú Charlie pedig szinte azonnal megbarátkozott a többi házi kedvenccel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon