MENÜ
 • Harry Styles hajat vágat?

  A One Direction talán leginkább középpontban lévő tagja lassan kezdi megunni, hogy hosszú barna fürtjei folyamatosan a szemébe lógnak. Így aztán radikális cselekvésre határozta el magát.

  A One Direction talán leginkább középpontban lévő tagja lassan kezdi megunni, hogy hosszú barna fürtjei folyamatosan a szemébe lógnak. Így aztán radikális cselekvésre határozta el magát. A tini sztár szíve szerint megválna a loboncától úgy ahogy van. A kegyetlen lépés után, amelynek során a fodrász is biztos végig a könnyeit nyelné, valahogy így nézne ki.

  Harry ötletétől a menedzserek is a hajukat tépték. Ugyanis a fiú szerint ez semmi nem változtatna. “Le akarom nyírni a hajamat, de senki nem engedi. Mindenki mondogatja, hogy ne tegyem. Nekem erre az az érvem, hogy a népszerűségem az arcomnak és nem a hajamnak köszönhető.”

  Valószínűleg ezzel azért sokan vitatkoznának, a rajongók közül is. Hogy hova fog kifutni ez a dráma? Nyilván vagy a banda többi tagja, vagy a körülöttük dolgozó emberek meggyőzik majd arról egy alapos elbeszélgetés után, hogy inkább ne tegye. Ha meg mégis máshogy alakulnak a dolgok, mi majd úgyis értesítünk Titeket róla.

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre