MENÜ
 • Harry Styles hajat vágat?

  A One Direction talán leginkább középpontban lévő tagja lassan kezdi megunni, hogy hosszú barna fürtjei folyamatosan a szemébe lógnak. Így aztán radikális cselekvésre határozta el magát.

  A One Direction talán leginkább középpontban lévő tagja lassan kezdi megunni, hogy hosszú barna fürtjei folyamatosan a szemébe lógnak. Így aztán radikális cselekvésre határozta el magát. A tini sztár szíve szerint megválna a loboncától úgy ahogy van. A kegyetlen lépés után, amelynek során a fodrász is biztos végig a könnyeit nyelné, valahogy így nézne ki.

  Harry ötletétől a menedzserek is a hajukat tépték. Ugyanis a fiú szerint ez semmi nem változtatna. “Le akarom nyírni a hajamat, de senki nem engedi. Mindenki mondogatja, hogy ne tegyem. Nekem erre az az érvem, hogy a népszerűségem az arcomnak és nem a hajamnak köszönhető.”

  Valószínűleg ezzel azért sokan vitatkoznának, a rajongók közül is. Hogy hova fog kifutni ez a dráma? Nyilván vagy a banda többi tagja, vagy a körülöttük dolgozó emberek meggyőzik majd arról egy alapos elbeszélgetés után, hogy inkább ne tegye. Ha meg mégis máshogy alakulnak a dolgok, mi majd úgyis értesítünk Titeket róla.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon