MENÜ
 • Harry Styles apja megelégelte és kitálalt

  Miután kiderült, hogy fiának egy férjezett, 14 évvel idősebb asszonnyal volt viszonya, Harry Styles apjánál elszakadt a cérna és úgy döntött ő is nyilatkozik a sajtónak.

  Miután kiderült, hogy fiának egy férjezett, 14 évvel idősebb asszonnyal volt viszonya, Harry Styles apjánál elszakadt a cérna és úgy döntött ő is nyilatkozik a sajtónak. Azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk a tinisztár nőügyeiről, az édesapa azonban most bebizonyította, hogy ez közel sincs így.

  Harry hét éves volt, amikor szülei Anne és Des Styles házassága véget ért, de a kapcsolatot azóta is tartják a férfival, aki most a The People magazinnak beszélt gyerekéről. “Volt egy rövid időszak, amikor több különböző barátnője is volt, egyik a másik után. Figyelmeztettem is akkor, hogy vigyázzon a jó hírére, nehogy a lányok rájöjjenek mit művel.”

  Állítása szerint fia tudomásul vette szavait, de nem igazán fogadta meg. Arra is figyelmeztette, hogy nagyon ügyeljen rá, nehogy bárkit is teherbe ejtsen. Egyrészt nem tenne jót sem neki, sem az együttesnek. De úgy gondolja Harry felelős apuka lenne, annak ellenére hogy még csak tizennyolc.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon