MENÜ
 • Harry Styles anyukája kinyitotta a száját!

  Bár a One Direction tagját, Harry Styleszt nemrég lekapták, ahogy lekapja az amerikai szupermodellt, Emma Ostillyt, a 1D rajongók megkönnyebbülhetnek: a sztár anyukájának elmondása szerint ugyanis kicsi fia igenis szingli.

  Anne Cox a brit Heat magazinnak mesélt fiáról, tudatva a közönséggel, hogy az igenis egyedülálló és nagyon romantikus lélek. Semmi köze Sarah Louise Colivet fotóshoz vagy Emma Ostillyhoz, mondta, de biztosa abban, hogy Harry “nagyon jó barát lesz, ha majd már készen áll rá.”

  “Harry nagyon érzelmes fiú, nem pedig egy rosszfiú. Jelenleg nem akarja lekötni magát. Fiatalkorában volt egy vagy kettő barátnője, de egyik sem volt komolyabb.

  Jogos ezekután a kérdés, hogy mi a helyzet Caroline Flackkel, akivel Harry négy hónapig járt, nem kis botrányt okozva ezzel, a hölgy kora miatt.

  “Találkoztam Caroline Flackkel, de nem akarok semmit sem mondani kettejükről. Annak vége. Sosem gondoltam bele komolyabban a köztük lévő korkülönbségbe, hiszen köztem és Harry apja között is tíz év van. Nem hinném, hogy ez a kor-dolog annyira számítana, hogy őszinte legyek…”

  És hogy honnan tud ennyire biztosan mindent a fiáról Anne? A válasz egyszerű: mert ők ketten a legjobb barátok a világon. Olyannyira, hogy Harry naponta ötször hívja fel anyucit.

  “Ő anyu pici fia! Néha ötször is felhív egy nap. Ha időeltolódás van, mindig sms-ek tömegét írja, mint >>Szeretlek Anya!<< vagy >>Hiányzol Anya!<< Ő adja a világ legjobb öleléseit. Imádom ölelgetni és puszilgatni, ha hazajön. Nagyon szerető és gondoskodó fiú, ezért is jó, hogy bekerült egy csapatba, egyedül nem bírna ki ilyen utat.”

  Hát, hát… Lájk, aki szerint azért távol anyutól Harry néha biztos rosszalkodik is!

   

   

  Mind, she soon thawed out when talking about how awesome her son is.

  Anne told the mag: “I’d love Harry to have a family one day, and he’d love one, too. He’d make a fantastic dad. He’s also a very romantic guy. He makes good stir-fries.”

  We’re not sure how stir fries relate to being a good day or romantic, but we guess they are tasty.

  Anne, who still lives in Cheshire where Harry grew up, said that the teen is coping well with being ridiculously famous. She said: “I do worry about Harry, as any mum would. But so far it’s been amazing the way he’s taken it all in his stride and remained so grounded.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon