MENÜ
 • Harry Potter világa tovább él

  Hosszú-hosszú évekig kellett várni erre a bejelentésre. Sok rajongó talán már végleg lemondott róla, hogy születik majd még új történet az írónő tollából.

  Régen volt, sokan talán be sem tudják lőni pontosan, amikor a Harry Potter könyvek utolsó része is megjelent Magyarországon. Azt meg talán még kevesebben, amikor az első. Közben sorra jöttek az egyes részeket feldolgozó filmek, a kalandok élményparkokban is megjelentek, de új történetek már nem születtek. Fantasztikus hír, hogy e hosszú éhínségnek hamarosan vége.

  Az írónő által kreált világ tovább bővül

  J. K. Rowling beleegyezett, hogy egy egész sorozatot ír a varázslóvilágban játszódó filmekből a Warner Brothersnek. A nagy hírt a cég jelentette be egy sajtóközleményben. A filmek a Roxfortban kötelező tananyagként használt Legendás állatok és megfigyelésük című könyvön alapszanak, és a kötet szerzőjének, Newt Scamandernek – az ő unokája vette feleségül Luna Lovegoodot – kalandjait mesélik majd el.

  A bemutatóról még semmi hír, de az álnéven bűnügyi krimit publikáló írónő úgy tűnik, két percig sem tud nyugton maradni. Jó hír ez mindannyiunknak!

  Forrás: bookriot.com

  Kép forrás: konyves.blog.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon