MENÜ
 • Harry Potter nem érzi kényelmetlenül magát új szerepében

  A férfi-férfi intimitás sem zavarta

  Nem jelentenek problémát a melegszex-jelenetek Daniel Radcliffe, a Harry Pottert alakító fiatal brit filmsztár számára, aki Allen Ginsberg homoszexuális költőt, a beatnemzedék úttörőjét alakítja legújabb filmjében. A már régóta közismerten melegbarát színész nem érti, hogy miért sokkolnak sokakat egyes jelenetek a ‘Kill Your Darlings’ című filmjében. “Hiszen mindenfelé heteroszexuális jeleneteket látunk. Nem látom be, miért lenne sokkolóbb egy melegszex-jelenet. Vagy hogy miért nem egyformán érdektelenek” – mondta a 23 éves sztár egy interjú során.

  A Kill Your Darlings című produkció Radcliffe első filmje a világ legfontosabb függetlenfilm-mustráján. A varázslóságtól nem kis elrugaszkodást jelent a mű a színész pályáján. Továbbra is veszélyes terepen mozog, de ez most valami egész más: teljesen pőrére vetkőzik az új szerep kedvéért, amelyből a drogozás és a meleg szex sem marad ki.

  Allen Ginsberg a második világháború után költészetével nagy hatást gyakorolt az éppen szárnyait bontogató ifjúsági mozgalmakra, és egyik volt az elsőknek, akik nyíltan vállalták homoszexualitásukat. A rendező, John Krokidas nem titkoltan Radcliffe-re építette filmjét. Mint hangsúlyozta, már első találkozójukon tudta, hogy övé a szerep, és a forgatás alatt “múzsája” lett a színész.

  Krokidas azt a változást akarta bemutatni, amely Ginsbergben zajlott le, amikor kötelességtudó gyerekből lázadó költővé vált, miután elfojtott szenvedélyei a felszínre törtek. “Az volt az érzésem, hogy Daniel képes azonosulni ezzel” – fogalmazott a rendező. Radcliffe az MTV-nek nyilatkozva elmondta, hogy a homoerotikus jelenetek egyáltalán nem estek a nehezére. “Nem volt időnk kényelmetlenül érezni magunkat. Egy-másfél óra alatt forgattuk le a jeleneteket” – mondta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon