MENÜ
 • Harry herceget meggyilkolni mentek

  Péntek késő délután egyik csapatuk támadást intézett a Camp Bastion ellen, megölve két amerikai katonát és megsebesítve további tucatnyit. A tálib részről tizennyolcan estek áldozatául a harcoknak.

  Alig hogy lecsillapodott a botrány Harry herceg las vegasi meztelenkedése körül, a fiatal trónörököst a brit Védelmi Minisztérium Afganisztánba rendelte egy négy hónapos kiküldetésre. “Nehéz és sokat követelő szolgálatot kell teljesítenie” – mondta Jock Gordon kapitány, a herceg felettese. A herceg egy Apache helikopter pilótája és korábban már a helmandi támaszponton is teljesített tíz hetes, titkos szolgálatot.

  Afganisztánba érkezése után szinte azonnal jött a hír, miszerint a tálibok célul tűzték ki, hogy vagy élve, vagy halva, de mindenképpen elkapják a királyi család sarját. Nos, úgy tűnik a fundamentalista harcosok nem vicceltek. Péntek késő délután egyik csapatuk támadást intézett a Camp Bastion ellen, megölve két amerikai katonát és megsebesítve további tucatnyit. A tálib részről tizennyolcan estek áldozatául a harcoknak.

  A hercegnek azonban semmi baja nem esett, ő ugyanis nem ezen a támaszponton volt, hanem egy másikon, két kilométerre a csata helyszínétől. A tálibok azonban egyértelműen kijelentették, hogy a támadás első számú oka Harry elfogása, vagy meggyilkolása volt. Noha most sikertelenül jártak, sajnos várhatóak további kísérletek a fiatalember életének veszélyeztetésére.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon