MENÜ
 • Harry herceg sógornője bulitippein röhög

  Harry herceg jól elvan Afganisztánban. Katonatársait például Pippa Middleton új könyvével szórakoztatja, mely egy jó parti összehozásáról szól.

  A 28 éves, helikopterekre szakosodott nemesi kadét különös ajándékot kapott a napokban Afganisztánban. Egy példányt a Celebrate című könyvből, melynek szerzője Pippa Middleton, Harry testvére feleségének húga.

  A könyvben nem éppen olyan partitanácsok vannak, amik Harryt célozzák meg. Míg a herceg meztelenül szokott részegen bulizni Las Vegas-i szállodákban hiányos öltözetű hölgyekkel, addig Pippa a tök helyes megfaragásáról osztotta meg véleményét a publikummal.

  Harry ezeket a részleteket pedig szívesen olvassa fel társainak, akik hangos nevetésekkel és biztatásokkal fogadják a nőies gondolatokat.

  Pippa amúgy is fontos téma Afganisztánban, a többi katona ugyanis folyton azzal cukkolja Harryt, hogy egyszer ő lesz a felesége.

  Pippa könyve mellesleg csütörtökön jelent meg és elmondása szerint azokból a tapasztalatokból írta, melyeket családja partiszervező cége, a Party Pieces által szedett össze. A kiadó a pletykák szerint 400.000 angol fontot, vagyis több mint 130 millió forintot kapott.

  A kötet nagy rajongója Camilla, aki ugyancsak felhasználtatta a tippeket a szolgáival ugyancsak átvett néhány ötletet és a kötetet megvetette ajánlotta barátainak is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon