MENÜ
 • Harry herceg és barátnője külön szilvesztereznek

  Egyedül tölti el a szilveszter éjjelt Harry herceg, barátnője, Cressida ugyanis a milliárdos, Richard Brenson magánszigetén köszönti az új évet.

  Bár a karácsonyt együtt töltötték, az új évet már külön köszönti a brit herceg és barátnője, Cressida. A meglepő felállás a huszonnégy éves lány ötlete volt, hiszen elfogadta féltestvére, Isabella Branson meghívását karibi magánszigetükre, Harryt pedig valamiért “elfelejtette” meginvitálni.

  A baráti társaság ugyan nem bánta volna, ha a királyi család sarja is csatlakozik újévi mulatságukhoz, ám úgy tűnik, a herceg lecsúszott a lehetőségről.

  harry

  Cressida és féltestvére, Isabella

  A páros közel 19 hónapja tartó románcában már korábban is voltak mélypontok: a lányról félmeztelen fotók jelentek meg, szakítottak, majd Harry újra meghódította a különc milliomoslány szívét. Úgy látszik, a királyi család is egyre jobban elfogadja Cressidát, ám a történtek a kapcsolat újabb válságára utalnak, hiszen miért is akarná egymástól külön tölteni az év utolsó napját egy szerelmespár?

  “Harryn nem látszott, hogy szeretne velük menni. Bár a helyzet kissé bizarr, nem ítélem el őket. A kapcsolatuk kezd komolyra fordulni, és Harry bizonyára megérti, hogy a két testvér, Isabella és Cressida szeretné együtt tölteni a szilveszter éjszakát” – nyilatkozta Harryék egyik közeli barátja.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon