MENÜ
 • Harry haja menőbb, mint Bieberé

  A One Direction úgy tűnik szépen lassan az élet minden frontján csatát nyer. A tinilányok már nem Justin Bieberért halnának meg, hanem az öt brit srácért, dalaik is kapósabbak.

  A One Direction úgy tűnik szépen lassan az élet minden frontján csatát nyer. A tinilányok már nem Justin Bieberért halnának meg, hanem az öt brit srácért, dalaik is kapósabbak. Szülőhazájukban, Nagy-Britanniában a legújabb fejlemény, hogy a fiúk közt a legnépszerűbb frizura Harry Styleszé. Szegény Bieber!

  A kanadai Justin új frizurája olyannyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hogy a dobogó legalsó fokára szorult, még David Beckham frizurája is népszerűbb lett az övénél. Elsőre talán nem is hinnénk, milyen nagy hatással lehet a népszerűségre az, hogy kinek milyen a frizurája. Pedig nagyon nagy hatással tud lenni a karrierre.

  “Harry szembesült azzal, hogy milyen sokat segített Bieber karrierjén a haja és szeretné ha az ő fürtjei is tevékenyen segítenék a sajátját.” – kommentálta egy liverpooli fodrászszalon tulajdonosa. Ez nem jelenthet mást, minthogy Justin ballépéséből tanulva Harry valószínűleg még jó ideig megtartja rakoncátlan fürtjeit.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon