MENÜ
 • Harrison Ford 70 éves

  Vajon miben állt évtizedekig a sikere, annak ellenére, hogy az arcával gyakorlatilag csak kétfajta kifejezést tud ölteni?

  Hihetetlen belegondolni is, hogy a kultikus Star Wars filmek és az Indiana Jones hőse már a hetvenedik életévébe lépett. Gondoltátok volna, hogy karrierjét 1967-ben kezdte egy western filmben? Akkoriban még Harrison J. Ford néven futott, ugyanis el akarták kerülni azt, hogy az emberek összekeverjék a némafilmes Harrison Forddal. Azóta a némafilmek szinte teljesen a feledés homályába merültek, úgyhogy néhány évtizede ez a veszély már nem fenyegeti.

  Pályája hajnalán első filmjeiért még alig kapott valami kis fizetést, volt olyan szerepe, amiért mindösszesen 150 dollárral (Agyafúrt kasszafúró) szúrták ki a szemét. Az elmúlt években, évtizedekben azonban már csak úgy repkedtek a tíz-húsz milliók. Ilyen volt a Zuhanás (20 millió), Az elnök különgépe (20 millió), Atomcsapda (20 millióÖ, Temetetlen múlt (20 millió), Tűzfal (15 millióÖ, de az abszolút rekordot a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága vitte a maga 65 millió dollárjával.

  Vajon miben állt évtizedekig a sikere, annak ellenére, hogy az arcával gyakorlatilag csak kétfajta kifejezést tud ölteni? Nos, valószínűleg abban, hogy sármos volt, de emellett nem az a típusú akcióhős, mint Arnold Schwarzenegger, azaz a kigyúrt állat, hanem egy teljesen hétköznapi férfi, akinek emellett még használható agya is volt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon