MENÜ
 • Háromszor tartóztatták le ártatlanul

  Visszaéltek a férfi személyes adataival.

  Ha az ember egy börtön lakói közt felteszi a kérdést, hogy miért kerültek oda, legtöbbször azt a választ kapja, hogy a rendőrség hibázott és nem is követtek el semmit. Melvin Murray esetében ez igaz. A férfit eddig háromszor tartóztatták le, miközben teljesen vétlen volt.

  Egy közúti ellenőrzés során, amikor a rendőr lefuttatta adatait a rendőrség rendszerében, azt a találatot kapta, hogy Johnson megyében körözés folyik Murray ellen. A férfi ugyan megpróbálta elmagyarázni, hogy tíz éve egy férfi ellopta a személyazonosságát és azzal él vissza, ennek ellenére azonban az intézkedő rendőr előzetes letartóztatásba helyezte.

  Johnson megye seriffje, Mike Reece elmondta, hogy a közúti ellenőrzés során a hivatalához tartozó rendőrök jóhiszeműen jártak el, hiszen Melvin Murray nem csak hogy megszólalásig hasonlít a körözött személyre, de születési dátumuk és társadalombiztosítási számuk is egyezett az igazoltatáskor.

  Az igazi Melvin Murray-nek több, mint hat órájába telt meggyőzni a kihallgatás során a nyomozókat, hogy nem őt keresik.

  “Tulajdonképpen nem is hasonlítunk egymásra azzal a fickóval. Ő vagy 50kg-mal nehezebb nálam, hosszabb haja, barna szeme van, nekem pedig kék szemeim és szőke hajam.”

  Ez már a harmadik ilyen eset volt, és a helyi seriff szerint, mivel a bűnöző sorozatosan használja az áldozat születési dátumát, nevét és társadalombiztosítási számát, nem kizárt, hogy újra elő fog fordulni.

  A történet iróniája, hogy eredetileg azért adtak ki letartóztatási parancsot, mert az elkövető visszaélt Murray személyes adataival.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon