MENÜ
 • Háromrészes lesz a Harry Potter spin-off

  A Legendás állatok és megfigyelésük című könyv adja majd a történet alapját.

  J. K. Rowling 2001-ben – a negyedik és ötödik rész között –, álnéven adott ki egy fiktív Roxford tankönyvet, amit most majd megfilmesítenek. Hogy hogyan lesz a vékonyka könyvből egy trilógia, az egyelőre rejtély.

  legendasallatok

  A Legendás állatok 70 évvel a varázslótanoncok élete előtt játszódik, és egy kitalált szerző, Newton Artemis Fido “Newt” Scamander kalandjait követi nyomon.

  Azt a tényt már ismertük, hogy hat hónappal ezelőtt Rowling beleegyezett a folytatásba, ám tegnap az is kiderült, hogy a Warner Brossnak sikerült meggyőznie a trilógiáról.

  Persze valamihez ragaszkodik a szerző: „A Legendás állatok se nem előzménye, se nem folytatása a Harry Potter sorozatnak, hanem a varázslóvilág kiszélesítése.”

  „A mágia titokzatos világának törvényei és szokásai ismerősek lesznek azok számára, akik olvasták a Harry Potter könyveket vagy látták a filmeket. De Newt története New Yorkban kezdődik, 70 évvel azelőtt, hogy Harryé a kezdetét veszi.”

  „Mindig azt mondtam, hogy én csak akkor térek vissza a varázsvilágba, ha van egy olyan ötletem, ami miatt nagyon izgatott vagyok, és ez az.” – tette hozzá.

  Rowlingot a Warner Bros új vezérigazgatója, Kevin Tsujihara győzte meg.
  „Egyszer együtt vacsoráztunk, váltottunk egy telefont, aztán elkezdtem újraírni az elnagyolt terveket, amit eredetileg egy kis emléknek szántam, mert hittem, hogy a gyerekeim érdekesnek találják majd.”
  „Amikor Kevin megkapta az állást egy új energiát hozott, ő egy nagyon megnyerő ember, figyelmes és szórakoztató.” – meséli az írónő.

  A film érkezésének idejéről vagy szereposztásáról egyelőre nincs hír, de Rowling elárulta, hogy 12 nap alatt megírta az első forgatókönyv vázlatát.

   

  Kép forrása: wired.co.uk
  Forrás: mirror.co.uk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon