MENÜ
 • Három nagykutya az EFOTT-on

  Három nagy klasszikus zenekar is szórakoztatja majd a közönséget az EFOTT-on július 3 és július 8 között. Megmutatjuk, hogy bizony nekünk is vannak nagyöreg klasszikusaink!

  Július 5-én 19:30-kor, a Rauch aREna helyszínen lép fel az Ámokfutók, olyan klasszikus slágerek szerzője és előadója, mint a Szomorú szamuráj vagy a Meghalok 1 csókodért. Az 1994 éve aktív csapat 12 albumot adott ki, legutoljára 2010-ben a Kozsót újratöltve. Kozsó mellesleg minden kétséget kizárólag a magyar popkultúra egyik legalapvetőbb alakja, akinek kezei közül olyan dalok és csapatok kerültek ki, akik igazán tarka-barkává varázsolták a zenei szcénát.

  Az Ámokfutót megelőzően a színpadot az Animal Cannibals fogja uralni. A vidám rapduónak olyan slágereket köszönhet a közönség, mint az Ez itt az, a Takarítónő vagy a Hangya a gatyában. Az 1989 óta aktív Ricsipí és Qka MC tizenegy albummal büszkélkedhet és 1996 óta a Fila Rap Jam keretein belül lelkesen kutatják a feltörekvő tehetségeket is.

  Az Animal Cannibals előtt 16:30-kor a Happy Gang fogja feldobni a hangulatot. A banda 1993 és 1999 között volt aktív, majd tavaly, 2011-ben újraalakultak. Ismert slágereik a Sokáig voltam távol, a Fiatal szerelem és a Kérek egy kulcsot a szívedhez. Hatstúdióalbumuk jelent meg, 2011-ben a Papp László Sportarénában tértek vissza, a TNT előzenekaraként.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon