MENÜ
 • Három egyetemista majdnem belehalt a bizarr alkoholivásba

  Újnak nem mondható, mindenesetre megdöbbentő és undorító szokás hódít a részegedésre vágyó egyetemisták között.

  Már sokszor hallott róla mindenki, hogy léteznek olyan emberek, akik nem elégszenek meg azzal, hogy ízlésüknek megfelelő alkoholt isznak, majd berúgnak idővel. Egy sokkal “egyszerűbb” módszer is létezik ugyanis a berúgásra, mégpedig a végbélbe feldugott alkoholtartalmú ampulla. Így gyorsabban, a máj védekezőrendszerét úgymond “kijátszva” kerül a véráramba az alkohol. Amit azonban a felelőtlen egyetemisták nem tudtak, hogy a máj nem véletlenül funkcionál a testünkben, hiszen az alkoholfogyasztás közben például megakadályozza, hogy az összes alkohol a vérbe jusson, így védve meg a szervezetet a mérgezéstől.

  Alexander Broughtonnal egy barátja sietett múlt vasárnap a kórházba, mivel a húsz éves fiú eszméletét vesztette. Az egyetemisták között mostanában hódító új őrületnek esett áldozatul. Az orvosok kezdetben nemi erőszakra gyanakodtak, majd megtalálták a “bizonyítékot” a férfi testében. Ekkor értesítették a rendőrséget, akik kiderítették, hol töltötte a fiú az éjszakát és a helyszínre siettek. További két ájult, illetve körülbelül tíz éppen önkívületben tomboló fiatalt találtak, akiket a kórházba szállítottak. Mindannyiuk véralkoholszintje jóval a normális mérték felett volt, négyen közülük válságos állapotba kerültek.

  A rendőrség gyanúja szerint az eset mögött egy, az első éves egyetemistáknak szervezett “beavató szertartás” állhat, hiszen korábban ugyanezen a helyen történt már néhány bizarr eset, melynek során több embert letartóztattak. Legutóbb például az elsősöknek üvegszilánkokon kellett fekvőtámaszokat csinálni. Amíg a nyomozás tart, felfüggesztették a tanulmányaik alól az érintetteket, illetve ismeretlen tettesek ellen folyik az eljárás a megdöbbentő ügyben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon