MENÜ
 • Harminc év után került elő befalazott holtteste

  JoAnn Nichols még anno 1985 decemberében tűnt el, azonban csak közel 30 évvel később találtak rá saját otthonában, egy álfal mögötti tartályban. Vélhetően a férje gyilkolta meg, aki már elhunyt.

  JoAnn 28 éve tűnt el, ezt pedig férje jelentette be a hatóságoknak – írja a New York Daily News. A nő állítólag egyszer felhívta a férjét miután távozott otthonról, majd végleg nyoma veszett. A hatóságok megtalálták a az asszony kocsiját egy bevásárlóközpont parkolójában, de a nőt egészen múlt héten péntekig nem találták.

  Nichols teste abból a házból került elő, amelyben élt, halálát egy fejét ért tompa trauma okozta. Az azonosításhoz még a fogászati kórlapja is kellett, hiszen a nő teste egy álfal mögé, egy tartályba volt rejtve. Az asszony férje, 2012. decemberben, vagyis 82. életévében, természetes halálban hunyt el.

  Mivel korábban a férj nem volt gyanúsított, most újra nyomozást indítottak az ügyben. Az egykori szomszédokat újból ki fogják hallgatni, akik annak idején jelezték a hatóságoknak, hogy mindig is kissé furcsán viselkedett a férfi.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten