MENÜ
 • Hármasban szexelt, belehalt

  Ha már meg kell halni, bizonyára sok férfi álmodozik arról, hogy mindez két meztelen nő ölelésében történjen meg. Az édeshármas közben szívrohamban elhunyt 31 éves William Martinez családja azonban kártérítést követelt. És megkapta.

  Martinez családja számára a bíróság mintegy három millió dollár kártérítést ítélt meg, miután felesége beperelte a Cardio Vascular Group elnevezésű szív-és érrendszeri panaszokat vizsgáló klinikát, akik szerinte nem figyelmeztették férjét, hogy az ilyen megterhelés akár végzetes is lehet számára.

  A férfi karja zsibbadása miatt kereste fel a klinikát. Számos vizsgálatot végeztek rajta, de nem tudták megállapítani, milyen problémája lehet. A konzultációk során a bíróság szerint az orvosok mulasztottak, mivel nem figyelmeztették a férfit, hogy a megterhelő fizikai aktivítás akár halálos is lehet számára, csak úgy, mint a megnövekedett vérnyomás, ami valószínűleg az édeshármas közben is fennállt. Az orvosszakértők szerint szívroham végzett vele. Az eset iróniája, hogy Martinez ráadásul a feleség számára ismeretlen két hölggyel enyelgett, annak tudta nélkül. Valószínűleg a megítélt három millió dollár valamelyest kárpótolja az asszonyt a megcsalásért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon