MENÜ
 • Hangulatos Biga-buli

  Igazán élvezetes klubkoncertnek lehettek résztvevő azok, akik ellátogattak március 13-án az Irish Cat Pubba.

  Heincz Gábor „Biga” neve a legtöbb ember számára az Eurovíziós Dalfesztivál után lett ismerős, ahol is bejutott a legjobb négy közé „Learning to let go” című dalával, ami azóta slágerré is vált könnyed, fülbemászó dallamának köszönhetően.

  Biga számára az élet azóta nem állt meg, leforgatta első videoklipjét, melyet remélhetőleg minél hamarabb láthat a közönség, illetve kisebb koncerteket is ad, ahol megismerkedhetünk az igazi, eredeti és hamisítatlan klubkoncert hangulattal.

  Biga tulajdonképpen egy szál gitárral nyomta végig az estét, de az embernek egyáltalán nem támadt hiánya, hogy kellene még mellé akár egy dobos vagy egy billentyűs, ugyanis remek milieu-t sikerült így is teremtenie.

  Alapvetően repertoárjának nagy részét feldolgozások képezték, volt itt minden, mi szem-szájnak ingere…illetve ebben az esetben inkább a fül ingere. Felcsendültek többek között Bruno Mars, Jason Mraz és Adele slágerei is. A „Rolling in the Deep”-et eddig már több előadótól is hallhattuk, számomra az abszolút nyerő Chester Bennington előadásmódja, viszont Biga hangján is eszméletlenül szólalt meg ez a dal, tökéletesen passzolt kicsit érces orgánumához.

  Az este nagy favoritja nálam mindenképpen Lady Gaga: Pokerface-e volt. A dalt egyébként az énekesnő előadásában nem igazán szeretem, azonban itt is egy férfi vezeti nálam a number one listát, mégpedig nem más, mint Chris Daugthry, aki meg tudta azt mutatni, hogy egy férfinak is jól áll ez a dal, ráadásul egy szál gitárral elénekelve. Nos, azt kell, hogy mondjam, Biga ezt a szintet überelni tudta, ugyanis az ő hangján, az ő előadásmódjában mégjobban megfogott az egész, úgyhogy emelem képzeletbeli kalapomat előtte.

  Természetesen saját száma, a „Learning to let go” sem maradhatott ki, élmény volt hallgatni ilyen testközelből, és jó volt látni, hogy tulajdonképpen már az egész közönség kívülről tudja a dalszöveget, és egy emberként énekelte a férfivel a dalt. 

  Az este végén elhangzott, hogy hamarosan egy nagyszabású, önálló koncertre számíthatunk tőle, mégpedig április 20-án a Symbolban, ahova sok szeretettel vár mindenkit. Természetesen sztárvendégek is lesznek, de hogy pontosan mit is kell erről a buliról tudni…nos, egyelőre ez maradjon meglepetés. Annyit azonban mindenképp elárulhatok, hogy hamarosan beszélgetünk Bigával erről.

  Addig is figyeljétek továbbra is a Mosaic Online-t, mert tudjátok: Képben vagyunk!

  Fotók: Nesy Photography

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon