MENÜ
 • Hamvakat loptak és felszippantották őket

  Bizarr! Három mexikói férfi gyomorfogató tettre szánta rá magát annak reményében, hogy egy kis droghoz juthat.

  Egy három férfiból álló floridai bűnözőcsoport beállhatna akár a világ leghülyébb bűnözőinek sorába is, viszont tettük annyira hányingerkeltő és gyomorforgató, hogy nevetni sincs kedvünk rajta. Történt ugyanis, hogy Jose David Diaz-Marrero, és két társa valahonnan azt hallotta, hogy néhány drogcsempész urnákba zárva tartja a kokainkészletét. Gondoltak egyet és kiraboltak tehát három házat is, öt urnát pedig magukkal vittek lakásukra.

  Annyira megörültek a zsákmánynak, hogy rögtön csaptak is egy kisebb partit, ahova barátaikat is meghívták, majd a zsákmányból tetemes mennyiséget el is fogyasztottak. A probléma akkor jött, amikor egyáltalán nem ütött be a cucc. Ekkor ők maguk is gyanakodni kezdtek, de még mindig nem esett le nekik, valójában miért is nem használ a kokain. Azt gondolták, egyszerűen silány minőségű az anyag, így nem árultak belőle partnereiknek a továbbiakban, féltek a következményektől.

  Márpedig következmények lettek, méghozzá a rendőrség jóvoltából, akik letartóztatták a három elkövetőt és a tárgyaláson közölték velük, hogy egyébként az urnák valódi hamvakat tartalmaztak. Méghozzá az egyik sértett szeretett kutyájának maradványait, illetve egy másik édesapjának hamvait. Az elkövetőket nyolc év börtönre ítélték és valószínűsíthetően soha többé nem nyúlnak drogokhoz. Egy ilyen lecke biztosan elég volt nekik.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon