MENÜ
 • Hamisan énekelt, így derült ki: agydaganata van

  A kilencéves kislány zenei hallása korábban kifogástalan volt, így amikor elkezdett hamisan énekelni, nagyszülei orvoshoz vitték. Ez mentette meg az életét.

  Eloise Mills éveken át szenvedett fejfájásoktól, ám családja csak akkor gondolta, hogy valami baj lehet vele, amikor az addig jó hallású kislány egyre hamisabban kezdett énekelni. Emellett egyensúlyzavarok is felléptek nála, ezért nagyszülei elvitték egy kivizsgálásra, írja a Daily Mail.

  A CT döbbenetes dolgot mutatott ki, a kislány agyában egy dió nagyságú daganat volt, ami köré egy narancs méretű ciszta nőtt.

  Az orvosok azonnal a műtét mellett döntöttek, ami nem volt kockázatmentes, hiszen az operációt végző Donald Macarthur szerint Eloise könnyen kómába is eshetett volna a beavatkozás következtében. Ám nem volt más választás, hiszen az óriási, folyadékkal telt ciszta állandó életveszélyt jelentett a kislányra.

  Szerencsére Eloise háromórás műtéte remekül sikerült, a kislány már szinte teljesen felépült, visszanyerte hallását és egyensúlyérzékét is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon