MENÜ
 • Hamarosan SimCity 5 – trailerrel

  A SimCity 5 internetkapcsolat mellett arra is lehetőséget fog nyújtani, hogy más online játékosokkal jó szomszédsági viszonyt alakítsunk ki, sőt, kereskedjünk is velük.

  Fontos hír azoknak, akik nagyon szeretik a városépítős számítógépes játékokat, hogy 2013 februárjában piacra kerül a SimCity sorozat legfiatalabb tagja, a széria egészen pontosan ötödik része. A játék fejlesztői már jó előre izgalomban tartják az embereket, például a sorra előkerülő trailerekkel.

  A legújabb a játékból már kitűnően ismert katasztrófákat mutatja be. Ismét le lehet rombolni a fáradtságos munkával megépített városunk egy részét, vagy akár egészét kiadós, kocsikat magával ragadó tornádóval, gyárakat porba döntő földrengéssel, látványos meteorzáporral, de ha szeretnék földönkívüli barátaink is tehetnek egy nem túl barátságos látogatást.

   A SimCity 5 internetkapcsolat mellett arra is lehetőséget fog nyújtani, hogy más online játékosokkal jó szomszédsági viszonyt alakítsunk ki, sőt, kereskedjünk is velük. A játék 1989-es megjelenése óta több, mint harminc millió példányban kelt már el.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon