MENÜ
 • Hamarosan robban a Kanye West szexvideó-bomba?

  A Westhez közel álló forrás szerint a férfi nagyon ki van akadva és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a felvétel ne kerüljön a nyilvánosság el.

  Könnyen elképzelhető, hogy az amerikai énekes hamarosan nagyon kínos helyzetbe fog kerülni. Több világsztárról is bukkantak már fel az évek során szexvideók, az egyik legismertebb talán pont a nemrég szokás szerint botrányba keveredő Paris Hiltoné volt.

  A kompromittáló felvételről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy hotelszobában készült és körülbelül 20 perc hosszúságú. A hölgy állítólag hasonlít Kanye jelenlegi barátnőjére, Kim Kardashianra, de a felvétel elején még arról beszél, hogy tizennyolc éves. Ehhez képest már férjnél van, sőt, párjával a kapcsolata odáig laposodott, hogy már nem is szexelnek. Ezért kereste az énekes társaságát.

  A Westhez közel álló forrás szerint a férfi nagyon ki van akadva és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a felvétel ne kerüljön a nyilvánosság el. Van min izgulnia, ugyanis a videó állítólag már eladásra került és gyakorlatilag bármikor megjelentethetik.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon