MENÜ
 • Hamarosan jöhet a Star Wars 7!

  A Disney roppant lelkes, máris trilógiáról beszélnek, amelynek keretében 2017-ben a nyolcadik, majd 2019-ben a záró, kilencedik rész is megjelenne.

  A Lucasfilm Ltd. alapítása óta a névadó George Lucas tulajdonában volt. Most azonban ő és a Disney filmstúdió történelmet írt. Utóbbi ugyanis megvásárolta az eddig 100%-ban a rendező tulajdonában álló céget és ezzel együtt a Star Wars-filmek jogait is. A megállapodás a kiszivárgott hírek szerint 4,05 milliárd dollárjába került a Disney stúdiónak.

  Ez egyben azt is jelenti, hogy nem kell lemondanunk a Star Wars folytatásáról. Olyannyira nem, hogy a cég állítólag 2015-ben már a mozikban szeretné játszani a sorozat hetedik részét. Ez ellen maga Lucas sem tiltakozik, sőt, kifejtette: “itt az ideje, hogy a Star Wars-t átadjam a következő generáció filmeseinek. Mindig is úgy gondoltam, hogy a Star Wars túlél majd engem, és fontosnak tartottam, hogy az átmenet még az életemben megtörténjen.”

  Részletek még nem derültek ki a filmről, de elméletileg a hatodik rész, A Jedi visszatér folytatása kell, hogy következzen. A Disney roppant lelkes, máris trilógiáról beszélnek, amelynek keretében 2017-ben a nyolcadik, majd 2019-ben a záró, kilencedik rész is megjelenne. Egy biztos, a hír valószínűleg nem csak a rajongókat hozza lázba!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon