MENÜ
 • Hamarosan itt van Cher új albuma!

  Kulisszatitkok a szeptember 24-én megjelenő új Cher-albumról! Vajon kik inspirálnak egy legendát?

  Cher több mint egy évtized után június 18-án lépett fel újra televíziós showműsorban: új dalát, a Woman’s Worldöt adta elő az NBC The Voice című műsorának záró adásában. A dal az első kimásolt kislemez a várva várt új stúdióalbumról, mely 12 év szünet után jelenik meg. A lemez az énekesnő 26. soralbuma lesz, és Closer To The Truth címen szeptember végén jelenik majd meg. A lemezre két dalt írt P!nk, egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sistersből, és többek között Timbaland a producere.

  Az iHeartRadio riportere, Jonathan Clarke faggatta nemrégiben Chert a műsorában, mely interjúban az énekesnő többek között elmondta, hogy borzasztóan élvezte a stúdiómunkát, részben azért, mert vadonatúj emberekkel dolgozhatott együtt és nagyon jó dalok születtek.

  A The Voice-os fellépéstől viszont borzasztóan félt, hiszen 11 éve nem állt ki közönség elé, és három perc alatt kellett bebizonyítania, hogy semmi sem változott ez alatt az idő alatt, semmit sem fakult régi fénye – az adást látva elmondhatjuk, hogy sikerült!

  Arról, hogy kik voltak hatással az új albumra, kiket hallgat Cher mostanában, ezt nyilatkozta: “Imádom Adele-t, P!nket, az új Daft Punk albumot, de ugyanúgy hallgatok Merle Haggard, Willy Nelson, Taylor Swift és Tony Bennett albumokat… és nagyon hiányzik Amy Winehouse. Szeretem a negyvenes évek musicaljeit is.”

  Cher hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscar-t, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a Believe 20 millió példányban kelt el, a Believe című kislemez 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard Pop Chart-on. Életéről és munkásságáról állítólag Broadway musical készül.

  A Woman’s World kritikáját elolvashatjátok itt!

  MAGYARORSZÁGON KIADJA A MAGNEOTON/WARNER

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon