MENÜ
 • Halsey vetélésen esett át

  Őszinte vallomást tett az énekesnő

  Halsey elmondása szerint “rettegett” attól, hogy megnyíljon legutóbbi interjújában. A New Americana 21 éves énekesnője a Rolling Stone-nak mondta el, hogy tavalyi koncertkörútján teherbe esett, majd vetélésen esett át.

  halsey

  “Magamat hibáztatom érte. Azt hiszem, az oka az életmód volt, amit folytattam. Nem ittam. Nem drogoztam. De kib*szottul túlhajtottam magam, néhány hetente kórházban voltam kiszáradással, infúzióra volt szükségem. Vérszegény voltam, elájultam. Kib*szottul összeomlott a testem” – nyilatkozta Halsey.

  A popsztár, aki Justin Bieberrel is együtt dolgozott, elárulta, hogy a vetélés néhány órával fellépése előtt következett be.

  “Le akartam mondani a koncertet! Erre mindenki azt mondta, hogy ez a Vevo LIFT, ami hárommillió benyomás, szóval… Ez volt életem legdühösebb fellépése. Ez volt az a pillanat az életemben, amikor belegondoltam, hogy kib*szottul nem vagyok ember többé” – mesélte Halsey. “Lesétáltam a színpadról és a parkolóban elkezdtem hányni.” 

  Az előadó, valódi nevén Ashley Nicolette Frangipane, olyan slágerekért felelős, mint a Colors, vagy a Hófehér és a Vadász betétdalának választott Castle. Első lemeze, a Badlands 2015-ben debütált, azóta pedig olyan nevekkel turnézott, mint az Imagine Dragons, vagy The Weeknd.

  Forrás: ET Online

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője