MENÜ
 • Halsey új klippel jelentkezett

  Megérkezett a Now Or Never

  Halsey már 2016-ban is nagy sikereket tudhatott magáénak, de az idei évre még nagyobb terveket szövöget. Az énekesnő ma közzétette legújabb kislemezes dalát és klipjét, a Now or Nevert, amely az első ízelítő következő stúdióalbumáról.

  A Now or Never, ami a június 2-án megjelenő hopeless fountain kingdom-on kap helyet, Cashmere Cat (The Weeknd, Tory Lanez), Benny Blanco (Ed Sheeran, Kesha), és Happy Perez (Miguel, Frank Ocean) producelésével készült. A videót Halsey és Sing J Lee rendezte, és Mexikó városában forgatták.

  A hopeless fountain kingdom olyan további nevekhez fűződik, mint Greg Kurstin (Adele, Ellie Goulding) és Ricky Reed (Meghan Trainor, Fifth Harmony).

  Tavaly Halsey és a Chainsmokers kollaborációja, a Closer tizenkét egymást követő héten volt listavezető sláger, majd A sötét ötven árnyalata soundtrackjén, a Not Afraid Anymore című szerzeményben is közreműködött. 2016-ban továbbá felléphetett a világ egyik leghíresebb csarnokában, a New York-i Madison Square Gardenben, ahol első korongja, a Badlands dalait vitte közönség elé.

  Forrás: Entertainment Weekly

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon