MENÜ
 • Halsey új klippel jelentkezett

  Megérkezett a Now Or Never

  Halsey már 2016-ban is nagy sikereket tudhatott magáénak, de az idei évre még nagyobb terveket szövöget. Az énekesnő ma közzétette legújabb kislemezes dalát és klipjét, a Now or Nevert, amely az első ízelítő következő stúdióalbumáról.

  A Now or Never, ami a június 2-án megjelenő hopeless fountain kingdom-on kap helyet, Cashmere Cat (The Weeknd, Tory Lanez), Benny Blanco (Ed Sheeran, Kesha), és Happy Perez (Miguel, Frank Ocean) producelésével készült. A videót Halsey és Sing J Lee rendezte, és Mexikó városában forgatták.

  A hopeless fountain kingdom olyan további nevekhez fűződik, mint Greg Kurstin (Adele, Ellie Goulding) és Ricky Reed (Meghan Trainor, Fifth Harmony).

  Tavaly Halsey és a Chainsmokers kollaborációja, a Closer tizenkét egymást követő héten volt listavezető sláger, majd A sötét ötven árnyalata soundtrackjén, a Not Afraid Anymore című szerzeményben is közreműködött. 2016-ban továbbá felléphetett a világ egyik leghíresebb csarnokában, a New York-i Madison Square Gardenben, ahol első korongja, a Badlands dalait vitte közönség elé.

  Forrás: Entertainment Weekly

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője