MENÜ
 • Halsey új dallal jelentkezett

  Nem sokkal turnéja befejezése után érkezett a Without Me

  Halsey csupán néhány napja fejezte be Hopeless Fountain Kingdom című nagylemeze kísérő turnéját, amely több, mint egy évig tartott, és minden jel arra utal, hogy az énekesnő egy pillanatra sem áll meg. A Closer slágergyárosa rajongóinak egy új dallal állt elő, aminek érkezését még a koncertkörút egyik állomásán jelentette be.

  “Ez a dal a saját értékeid megértéséről szól. Nagyon őszinte lett, és segített bebizonyítanom magamnak, hogy még ennyi idő is képes vagyok rá, hogy művészettel fejezzem ki az érzéseimet” – nyilatkozta az új számról.

  Nem telt el túl sok idő, mióta legutóbb új szerzeményben hallhattuk Halsey hangját. Mindössze két hónapja jelent meg az Eastside címú Benny Blanco alkotás, amiben Khalid mellett közreműködött.

  Nem sokkal később a filmvásznon is látható volt Bradley Cooper és Lady Gaga Csillag születikjében, ráadásul Halsey következő dobására sem kell már sokat várniuk a rajongóknak. Október 9-én ő is részt vesz az American Music Awards díjkiosztóján, ahol az Eastside-al lép színpadra.

  Forrás: Complex

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon