MENÜ
 • Halottnak hittek egy élő kisfiút

  A szeme még mozgott a nyolc éves kisfiúnak, Jaylen Dorsey-nak, ám orvosa mégsem volt hajlandó szívultrahang vizsgálatot végezni rajta. Miután öt órás győzködés után mégis megtette, kiderült, a fiú mindvégig életben volt. A halottnak hitt kisfiú szülei 200 ezer dolláros kártérítést követelnek a chicagói Mercy Kórháztól.

  Jaylen Dorsey életéért az orvosok korán feladták a küzdelmet, ugyanis a gyerek meglehetősen súlyos agykárosodással került kórházukba. A fájdalmas hír hallatán a szülők máris elkezdték szervezni gyermekük temetését. Azonban a kórházba később érkezett rokonok észrevették, hogy Jaylen Dorsey mozgatja a szemét.

  A kisfiú apja, Pink Dorsey és felesége, Sheena Lane reménykedve, hogy fiúk életben maradhat, kérlelni kezdték az orvost, hogy vizsgálja meg ismét a beteget. A kórház dolgozói ezt visszautasították. Öt óra telt el, mire hajlandóak voltak szívultrahangot végezni betegen. Ekkor derült ki, hogy Jaylen Dorsey szíve még mindig dobog.

  A szülők most 200 ezer dollár, ami kb. 43 millió forintnyi összegű- kártérítést követelnek a kórháztól. A másik oldal tagadja a vádakat. Állításuk szerint a kisfiút újraélesztették, de nem indult be a szívműködése. Szerintük a gyógyszereknek és a fiatal szervezetének köszönhető, hogy újra verni kezdett a szíve.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon