MENÜ
 • Halott férjétől esne teherbe egy brit nő

  A 28 éves birminghami özvegynek sikerült elérnie, hogy engedélyezzék, már elhunyt férjétől essen teherbe. Egyelőre nem áll készen anyagilag a gyerekre, de már tervben van a bizarr eljárás...

  A 28 éves Beth Warren férjét 2005-ben rákkal kezelték, melynek hatására terméketlenné vált. Mielőtt ez megtörtént volna, a férfi levette a spermáját, hogy feleségével később is vállalhassanak gyermeket. Warren Brewer azonban 2012-ben elhunyt, így özvegye férje beleegyezésével elkezdett azért küzdeni, hogy gyermeke lehessen egykori férjétől.

  beth-warren

  Mivel a spermák felhasználási ideje hamarosan lejár, a nő ismét a hatóságokhoz fordult, mondván, hogy még nem áll készen a gyermekvállalásra, és most éppen anyagilag nem engedheti meg magának. A nő továbbá azon is elgondolkodott, hogy a gyermeknek milyen lesz az apja nélkül felnőnie, akit garantáltan sosem láthat.

  Azonban a hatóság bár mindenben támogatná a hölgyet, a férj beleegyezése nélkül nem tárolhatja tovább a spermát, hanem meg kell semmisíteniük.

  Mégtöbb bizarr és meghökkentő sztoriért olvass a félmeztelen lány keresztelőjéről, a járókerettel menekülő rablóról, vagy akár a kutyajelmezben macskát erőszakoló pasiról.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon