MENÜ
 • Halott csecsemők húsa az új csodaszer

  Durva! Több ezer, emberi maradványokat tartalmazó kapszulát foglaltak le a vámosok Dél-Koreában.

  A lefoglalt kapszulák halott újszülöttek porrá zúzott húsát tartalmazták. Bizarr módon mágikus erőt tulajdonítanak az efféle maradványoknak Távol-Keleten. Az ősi hiedelem szerint ugyanis a méhlepény elfogyasztása erősíti a szervezetet, az újszülöttek szövetei pedig „minden bajból” képesek kigyógyítani az embert.

  A most leleplezett üzletet Kínából bonyolították, ahol néhány korrupt orvost jó pénzért rávettek arra, hogy halott babák földi maradványait kicsempésszék a kórházból. Erre akkor volt lehetőség, amikor egy gyerek koraszülöttként jött a világra, és nem maradt életben, vagy eleve holtan született.  A maradványokat ezután hűtőszekrényben tárolták egészen addig, amíg el nem jutottak azokba a klinikákba, ahol titokban kiszárították és feldarabolták a pici holttesteket. A pirulák forgalmazói ezután porrá őrölték a szövetdarabokat, majd különböző gyógynövényekkel együtt kapszulákba zárták a keveréket.

  A kínai hatóságok egy ideje már tudnak az üzelmekről, és minden erővel azon vannak, hogy felszámolják az illegális tevékenységet. Tavaly augusztus óta azonban minden óvintézkedés ellenére több mint 17.000 ilyen kapszulát akartak átjuttatni a határon. A hatóságok most minden eddiginél szigorúbb szankciókat ígérnek.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon