MENÜ
 • Halle Berry marad ott, ahol van

  Halle Berry legnagyobb álma, hogy magával vihesse kislányát Franciaországba, ahol szerinte nem kezelik majd úgy, mint egy híres színésznő gyermekét. Ez azonban egyelőre lehetetlen.

  Halle Berry, amióta 2010-ben szakított kislánya édesapjával, azért küzd, hogy elköltözhessen a gyermekkel együtt Franciaországba. Természetesen az apuka, Gabriel Aubry nem díjazza az ötletet, hogy Nahla több ezer kilométerre legyen tőle, ezért a szülők bíróság elé vitték az ügyet, melyben Berry a kizárólagos felügyeletet kérvényezte, hogy aztán elköltözhessenek.

  Minden akarata ellenére azonban a bíróság nem adta meg azt, amire vágyott, így a négy éves kislánynak az Egyesül Államokban kell maradnia, hogy édesapja közelében lehessen. Pedig Berry mindent bevetett a tárgyalás-sorozat alatt, amit lehetett, még azt is megpróbálta bebizonyítani, hogy kislánya édesapja nem bánt megfelelően a négy évessel.  Halle Berry természetesen irtózatosan dühös volt a döntés miatt és a tárgyalás óta ki sem bújt otthonából, csupán egy nyilatkozatot adott a történtekről, melyben kifejti, miért tartja fontosnak, hogy kislányával elköltözzenek.

  Az In Style-magazin kérdésére a színésznő elárulta, mi a problémája Los Angelessel.

  “Állandóan követnek minket, amitől Nahla úgy érzi magát, mintha különleges lenne. És persze, az is, nekem különösen, de azt szeretném, ha önmaga miatt érezné így és nem azért, amit az a celeb-világ hagyományozott rá, amelybe beleszületett.”

  Ennek ellenére a bíróság szerint mégis az a legjobb, ha a kislány életének édesapja továbbra is szerves része marad, hiszen szerintük nagyobb kárt okozna a folyamatos paparazzi-zaklatásoknál egy olyan világban felnőni, ahol az édesapa ilyen óriási távolságban van. És bár a színésznő nyilatkozata szerint mindent megtesz, hogy kislányának megadhassa, ami szerinte neki a legjobb, úgy néz ki, egyelőre maradnak mindketten Los Angelesben, legalábbis a bíróság döntése értelmében.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon