MENÜ
 • Halle Berry babát vár

  A tehetséges színésznő remek formában van, magánélete rendeződik, ráadásul újra szerelmes, boldogságát terhessége fokozza igazán.

  Jön a tavasz, és jönnek vele együtt a kisbabás hírek. Nemrég olvashattatok Lindsay terhességéről, folyamatosan jelentek meg cikkek Kim Kardashian növekvő pocakjáról is, most a sort Halle Berry egészíti ki. A gyönyörű színésznő második gyermekét hordozza a szíve alatt, – mondta el sajtósa a nemzetközi médiának, azonban további információkra még várni kell.

  A világsztár párjával, Olivier Martinezzel tavaly januárban jegyezték el egymást, habár az esküvőt még nem tartották meg, a gólya máris elindult Hollywood felé. A 46 éves Oscar-díjas színésznőnek már van egy lánya, azonban leendő férjének első gyermeke fog megszületni. Korábbi házasságából elégé nehezen tudott kilépni, hosszas pereskedés után 2012 novemberében tudott csak megegyezni az ötéves Nahla felügyeleti jogát illetőlen.

  A sikeres színésznőről közismert, hogy cukorbeteg, viszont korábbi terhességénél ez nem okozott számára problémát. Remélhetőleg mostani várandósága alatt is hasonlóan szerencsés lesz, és egy egészséges gyermeket hoz a világra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon