MENÜ
 • Halálra sokkolózták a rendőrök

  A menekülő ausztrál férfira sokkolópisztollyal lőttek rá, és meghalt, pedig még az sem bizonyított, hogy egyáltalán bűnös volt-e.

  Még a rendőrök sem biztosak abban, hogy történt-e rablás abban a sydney-i boltban, ami előtt ők maguk mértek halálos áramütést egy férfira. A férfi meghalt, de egyelőre még nem bizonyított, hogy egyáltalán részt vett-e abban a támadásban, ami miatt el akarták fogni.

  A bolti kamera felvétele

  Hétfőn hajnali fél hatkor riasztották boltrabláshoz az ausztráliai Sydney rendőrséget. A brit Daily Telegraph szerint a járőrök a rablás belvárosi helyszínén őrizetbe akartak venni egy férfit, aki azonban ellenállt nekik. A rendőrök ezért a Taser nevű elektromos sokkolóval akarták lebénítani, de a menekülni próbáló férfi légzése leállt, újraéleszteni nem tudták.

  Bár a férfit eredetileg azért kezdték üldözni, mert úgy vélték, hogy részt vett egy fegyveres bolti rablásban,  a rendőrség utólag elismerte: nem biztos, hogy ő volt az. Hogy a férfi halálát csupán szerencsétlen tévedés okozhatta-e, még nem tudni, egyelőre vizsgálatok folynak az ügyben. Mindenesetre már 500 főre rúghat világszerte a sokkolóval megölt emberek száma az Amnesty International szerint.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon