MENÜ
 • Halálra gázolták a szülinapi buliján

  A kislányt hatodik szülinapi zsúrján ütötte el egy autó az angliai Wolverhamptonban - percekkel a tiszteletére rendezett zsúr után.

  Daisy May Brooks éppen a házuk előtti járdán játszott a születésnapjára kapott új játékokkal, amikor sor került a tragédiára. Pillanatokkal azután, hogy az utolsó vendég is indulni készült, egy autó bukkant fel a semmiből, és áthajtott a szülei mellett játszó gyereken. A rémült család azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították Daisyt. A gyerek sérülései azonban olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

  “Daisynek két testvére van: Chelsea 11, Liam 9 éves. Legalább húsz családtag és barát körében ünnepelte hatodik születésnapját, és kimondhatatlanul boldog volt” – nyilatkozta könnyekkel küszködő édesanyja. Az édesapa, Simon Davies szerint Daisy vicces és életteli kislány volt, akinek mindig mosoly ült az arcán. “Borzasztóan fog hiányozni” – tette hozzá.

  A rendőrség „tragikus balesetnek” minősítette az esetet, vagyis az autó állítólag nem hibázott. A hatóság kikérdezte a Honda Civic vezetőjét, de nem volt szükség letartóztatásra. A család háza előtti kocsibehajtón azóta is plüssállatok, virágcsokrok és búcsúlevelek tömege jelzi a tragédiát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon