MENÜ
 • Halálba vezette anyját és húgát a 14 éves lány

  Feltehetően véletlenül okozta anyja és testvére halálát az a tini, aki egyelőre rejtélyes körülmények között ült a volán mögé.

  Egyelőre mindenki csak találgat, vajon hogy engedhették vezetni a kislányt. A legvalószínűbb magyarázat talán az lehet, hogy édesanyja vezetni tanította, azonban tragédia lett a vége: több sérültet kórházban kezelnek, a kislány maga is kritikus állapotban van.

  Az eset Floridában történt,  a “sofőr”, Destiny Ensslin, anyja autóját vezette, de elvesztette uralmát a kormány felett, belerohant egy kisbuszba és egy másik autóba is. Az anya a kórházba szállítás közben vesztette életét, a nyolcéves kislány, Delaney pedig, aki a hátsó ülésen ült, a helyszínen életét vesztette.

  A gépjárművek utasait kórházba vitték, az Esslin család pedig közleményt adott ki. “Imádkozunk mindazokért, akik megsérültek, és csak reménykedünk, hogy minél hamarabb felépülnek” – áll a nyilatkozatukban.

  Destinynek egyébként nem volt jogosítványa, a rendőrségi jelentésben az áll, egyelőre tisztázatlan, miért a kislány vezette az autót.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon