MENÜ
 • Halál a repülőn

  Állítólag egy évben átlagosan többen halnak meg szamárharapásban, mint repülőgép szerencsétlenségben. Azonban vannak esetek, javarészt műszaki okok miatt, amikor mégis megtörténik a baj.

  A szerdai nap során ismét majdnem megtörtént a tragédia, ezúttal azonban egyéni okból. A Cseh Légitársaság egyik Varsóból Prágába tartó utasszállító repülőgépének kapitánya rosszul lett. Az eset annyira súlyos volt, hogy a férfi a helyszínen meghalt.

  Szerencsére azonban a másodpilóta lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb baj. Ahogy a légitársaság szóvivője is megjegyezte: “A géppel a prágai Ruzyne repülőterén a másodpilóta szállt le, az utasok biztonsága, élete nem volt veszélyben.” A pilótaszövetség elnöke pedig hozzátette: “Az utasok élete nem volt veszélyben. A másodpilóta is ki van képezve arra, hogy egy ilyen tragikus helyzetben biztonságosan irányítsa a gépet és leszálljon vele. Hasonló kiképzésben részesül a gépek személyzete is.”

  Sajnos a pilóta életét nem tudták megmenteni, annak ellenére sem, hogy a landolást követően mentők és orvosok várták a helyszínen. Csupán a halált tudták megállapítani nála. További részleteket a tragikus helyzetről nem közöltek. 
  forrás: Index

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon