MENÜ
 • Hajnali háromig az utcákat járja a kölyökképű John Newman

  John Newman 23 éves létére több, a magyar rádióhallgatók számára is ismert slágert jegyez.

  Fiatal brit énekes lépett fel új dalával a Class FM slágerlistájára.  Newman mellett egyre feljebb tör a Class40-en Kylie Minogue újdonsága, míg a háborúsdit játszó gyerekekről szóló Changes is egyre közelebb jár a TOP3-hoz. De vajon megdönthető Pharrell Williams és a Happy egyeduralma?

  john_newman (1)

  John Newman a poprajongók új kedvence. Bemutatkozó lemeze világszerte óriási siker, és természetesen a Class FM hallgatók számára sem ismeretlen a sztár, az albumot hazánkban először, a Class40-ben mutatta be Kiss Orsi. Cheating és Love Me Again című slágerei után friss dallal jelentkezik John, ez a Losing Sleep, amelyben a kölyökképű énekes szomorúan járja éjjel háromkor az utcákat, miközben szerelmét kutatja. A felvétel a héten újoncként debütált a Class40-en, jelenleg a 35. helyet foglalja el hazánk mérvadó listáján.
  Az ausztrál énekesnő, Kylie Minogue évekkel ezelőtt legalább annyira vagány volt, mint manapság Miley Cyrus, azonban a 45 éves sztár karrierje a hullámvölgyeket sem nélkülözte, ráadásul néhány éve súlyos betegséget is legyőzött a szőke énekesnő. Most azonban a leghallgatottabb rádió slágerlistáján egyre feljebb tör Kylie, provokatív, Into The Blue című száma, amely már a 19.helyen áll.
  A frissen alakult francia DJ-duó, Faul & Wad Ad és az ausztrál Pnau friss felvétele a héten a Class40 egyik legnagyobb sikere. A két formáció összeállt, hogy új slágerrel kápráztassa el a közönséget, ez a Changes, amelyben van visszafogott kórus, vaduló tinik, a videoklip végére azonban a háborúsdit játszó gyerekek lecsillapodnak és inkább gurigákat hajigálnak a szomszédos házakra. A Changes a Class FM hallgatóinak új kedvence, a dal már a 6. helyet foglalja el a legnagyobb slágerek listáján.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon