MENÜ
 • Hajdúsító változtatta meg a nemét

  Hajhullással küzdött egy floridai férfi, aki különböző hajnövekedést serkentő tablettákat szedett. Állítása szerint ezeknek a készítményeknek a következtében vált nővé!

  William McKee az amerikai középosztálybeli férfiak szokványos életét élte, egy csendes kertvárosi házban feleségével és két gyerekével. A családapa azonban aggasztónak találta, hogy az esti fésülködéseknél egyre több kihullott hajszál maradt a fésűjében. A kopaszodás elleni félelmében az interneten egy olyan gyógyszert rendelt, amit ugyan Indiában gyártanak, de a dobozon feltüntetett engedélyszámok alapján nemzetközileg bejegyzett termék, vagyis nem illegális. A tabletták szedése utáni hetekben azonban furcsa dolgokat észlelt magán.

  “Egyszercsak azon kaptam magam, hogy sírok egy romantikus filmen” – meséli Anderson Cooper talkshow-jában William – “Aztán kontrollálhatatlan vonzalom ébredt bennem a női parfümök, később a ruhák iránt. Előtte soha életemben nem fordult meg a fejemben, hogy szoknyát húzzak, a tabletták szedése után viszont a nadrágot nem tűrtem meg magamon. A melleim nőni kezdtek, a lelkem pedig – tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de – megváltozott. Nő lettem, nőként érzek és érzékelem a világot. Ettől persze az egész életem összeomlott. Tönkrement a házasságom, a feleségem és a gyermekem elhagyott. 2011-ben kezdődött az egész, ennek most már egy éve. Azóta egyedül élek, Mandi-nek hívnak és felvettem a kapcsolatot a helyi transzszexuális közösséggel, ahova nyitott szívvel befogadtak. Ez az új életem.”

  William a Cooper showban parókában jelent meg, így nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy a furcsa tabletták végül beváltották-e a rendeltetésüket, vagyis ha már ellopták William nemi identitását, legalább a haja dúsabb lett-e tőlük…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon