MENÜ
 • Hajas László megint lóra pattan

  A sztárfodrászt annyira megbabonázta a Nemzeti Vágta hangulata, hogy idén is rajthoz áll, felesége legnagyobb bosszúságára.

  Hiába nyerte meg tavaly a Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamát, hiába ígérte meg a feleségének, hogy többet nem versenyez, nem bír a vérével Hajas László. Természetesen talált kibúvót az ígérete alól.

  “A Biga fogathajtó számban elindulok. Ez nem egyéni versenyszám, speciális, kétkerekű fogatról, a bigáról van szó, lesz mögöttem egy segédhajtó. Mindig tetszett a dolog, és most kipróbálhatom” – árulta el Hajas. Felesége pedig kénytelen beletörődni az elkerülhetetlenbe.

  A sztárfodrász nem először teszi próbára felesége idegeit, hiszen hozzá kapcsolódnak a vágta legizgalmasabb pillanatai: 2008-ban hatalmasat bukott a lovával, egy évvel később pedig a verseny után esett le a lova hátáról, szerencsére egyik alkalommal sem történt komoly sérülés. A tavalyi vágta pedig Hajas győzelmével és fogadalmával zárult, hogy többet nem pattan nyeregbe a Sztárfutamon. És hát tulajdonképpen nem is lóháton, hanem lovas fogaton száll majd versenybe a szeptember 15-i futamon.

  “Ez is veszélyes üzem. Ha rosszul irányítjuk a lovat, akkor megsérülhet. Egyébként nem a győzelemért, hanem az adrenalinért vállalom a versenyzést” – tette hozzá Hajas.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon